Vänligen välj

Privat Företag
Terhi 450C Terhi 450C Terhi 450C Terhi 450C Terhi 450C Terhi 450C Terhi 450C Terhi,+445c,+Styrpulpet,+Uppsala Terhi 450C

Terhi 450C

63 900 kr

Fråga ossProduktbeskrivning:Terhi 450C är praktisk, säker, ekonomisk, tyst och miljövänlig.
Säkerhet och funktionalitet är vad man eftersträvat vid framtagningen av denna styrpulpet. I Terhi 450C har man skapat rymliga och praktiska förvaringsutrymmen och samtidigt lämnat tillräckligt med utrymme för att passagerarna ska kunna röra sig snabbt och säkert i båten. Mittbänken är monterad så att den enkelt kan fällas ut med en rörelse. När bänken är infälld lämnas en öppen planlösning. Låsbara förvaringsutrymmen finns i fören (3 st) och en i aktern. Även årorna (tillvalsutrustning) går att låsas fast under bänkarna. Öppna fack för tampar och linor finns runt om båten där de enkelt kan nås vid behov.
Terhi 450C är en väldigt stadig båt. När båten ligger still kan man utan problem röra sig runt om i båten utan att båten börjar tippa och man tappar balansen. Båten går enkelt upp i planing med en 20 hk motor och är väldigt lättkörd. Terhi 450C lämpar sig till personer i alla åldrar, vill man ha bättre lastförmåga och använda båten till nöjesåkning kan man välja 30-40 hk motor. Naturligtvis går det även att ro båten.

Låg bränsleekonomi och hög kvalitet!
Terhi 450 är storebror och vidareutveckling på storfavoriten Terhi 400. Båten går väldigt mjukt i sjön och har en låg bränsleekonomi tack vare de fina sjöegenskaperna. Välplanerade detaljer utstrålar ett modernt båtliv, här fokuserar man på kvalitet och funktionalitet.

Osänkbar!
Terhi-båtarnas sandwichkonstruktion gör båten osänkbar och otroligt tyst även i grov sjö. Det inre och yttre skalet består av kraftig, slagfast och väderbeständig ABS-termoplast. Utrymmet mellan skalen fylls med vattenavvisande polyuretanskum som fäster i det inre och yttre skalet. Slutresultatet blir en tyst, stark och vridstyv sandwichkonstruktion. I praktiken en osänkbar Terhi!

SPECIFIKATIONER
Längd: 4,45 m
Bredd: 1,85 m
Vikt: 295 kg
Antal personer: 5
Max. motorstorlek: 40 hk
Rekommenderad motorstorlek: 20-30 hk
Rigglängd: Lång
CE Kategori: C
Självlänsning: ja

STANDARDUTRUSTNING

Elektrisk länspump
Badstege
Styrpulpet
Vindruta och -båge
Knapar/pollare


EXTRAUTRUSTNING

Sidoräcken
Årpar och klykor
Dynserie
Hamnkapell
Förkapell
Akterkapell
Hajfena (par)
Akterräcke (ryggstöd)
Givarstativ
Ljusmast
Solbädd
Pulpetöverdrag
Targabåge + spöhållare
Artikelnummer:
445C

Produkter
Övrigt