Vänligen välj

Privat Företag
Sandström 565 Classic Styrpulpet Sandström 565 Classic Styrpulpet Sandström 565 Classic Styrpulpet Sandström 565 Classic Styrpulpet

Sandström 565 Classic Styrpulpet

139 000 kr

Fråga ossProduktbeskrivning:

 

Classic 565 är mittpulpetvarianten på vår Classic 560. Det stabila och skrovet med god bärighet och mittmonterade styrpulpet tillåter både förare och passagerare åka skyddad av den breda vindrutan. Den måttliga vikten gör den lätthanterlig även med obromsad EU-trailer. Den lämpar sig i alla farter, då den i stort sett saknar planingströskel.

Skrovet är designad i klinkad stil, som planar i högre hastigheter. Det har en rejäl, massiv köl, som gör båten kursstabil och roddbar. Båten har en rejäl reling runt om, där pollare, årklyksfästen och akterräcken har plats. Invändigt finns en sittplats/låsbart stuvfack i fören. Efter skrovsidorna finns två avläggningsytor, och framför styrpulpeten finns roddtoften/låsbart stuvfack. Årorna placeras under BB relingskant när de inte används. Styrpulpeten är placerad något förskjuten åt styrbord sida, för att få en bra passage på babordsidan, men ändå möjlighet att passera på styrbordsidan. Bakom den två snurrbara, justerbara stolar. Under akterbänken är ankarboxen placerad, och det finns även plats för tank och batteri. Motorbrunnen har rejäla plåtar i aluminium. Nytt för 2016 är den grå, halkskyddade durken som håller sig fräsch längre och förlänger nybåtskänslan.

Båten är CE-märkt och har tre års garanti. Den har polyuretanskum som gör att den flyter vattenfylld. Skummen är placerad under relingen och under durken. Den har en plan och halkskyddad durk. I aktern finns en rostfri stege att använda för att ta sig ombord igen om man ofrivilligt hamnar i vattnet. Det sitter en klass-3 låsbygel i fören. Handtag finns vid alla sittplatser.

 

StandardutrustningÅror, årklykor, rosfri badstege, mittpulpet med ruta, akterräcken, brandsläckare, lanternor, självläns, klass3 låsbygel, huvudströmbrytare, batteribox, hajfena babord.

 

Specifikation

  • Längd: 5,62 m
  • Bredd:2,05 m
  • Vikt ca: 500 kg
  • Avsedd för:5 pers
  • Rek motor:40-60 hk lång rigg
  • Fart med 60hk:       ca 32 knop
  • Designkategori:C - Kustfarvatten och inomskärs
  • Garanti:3 årArtikelnummer:
sandström565classic

Produkter
Övrigt