Sandström 560 MC Sandström 560 MC Sandström 560 MC Sandström 560 MC

Sandström 560 MC

123 900 kr

Fråga oss

Produktbeskrivning:

 

Classic 560 MC är baserad på vårt fantastiska Classic 560-skrov. Det stabila skrovet med god bärighet och den öppna planlösningen gör den användbar bland annat till fiske, frakt och vattensport. Cabinen skyddar mot vind och vatten, och den lämpar sig i alla farter, då den i stort sett saknar planingströskel.

Skrovet är designad i klinkad stil, som planar i högre hastigheter. Det har en rejäl, massiv köl, som gör båten kursstabil och roddbar. Båten har en rejäl reling runt om, där pollare, årklyksfästen och akterräcken har plats. Invändigt finns ett låsbart stuvfack/sittplats i fören. Efter skrovsidorna finns två avläggningsytor. Inne i cabinen finns stolar till förare och passagerare, samt en akterbänk för ytterligare tre personer. Förarplatsen rymmer instrument och reglage lättåtkomligt. Det finns ett handskfack och mugghållare. Framför passagerarstolen finns det ett fällbart kartbord. Årorna placeras under BB relingskant när de inte används. I durken finns en ingjuten sparklist när man ska ro. Under akterbänken är ankarboxen placerad, och det finns även plats för tank och batteri. Motorbrunnen har rejäla plåtar i aluminium. Nytt för 2016 är den grå, halkskyddade durken som håller sig fräsch längre och förlänger nybåtskänslan.

Båten är CE-märkt och har tre års garanti. Den har polyuretanskum som gör att den flyter vattenfylld. Skummen är placerad under relingen och under durken. Den har en plan och halkskyddad durk. I aktern finns en rostfri stege att använda för att ta sig ombord igen om man ofrivilligt hamnar i vattnet. Det sitter en klass-3 låsbygel i fören. Handtag finns vid alla sittplatser.

 

StandardutrustningÅror, årklykor, rosfri badstege, akterräcken, brandsläckare, lanternor, självläns, klass3 låsbygel, huvudströmbrytare, batteribox, hajfena babord, förstöjningspaket, fendrar samt mugghållare

 

Specifikation

  • Längd: 5,62 m
  • Bredd:2,05 m
  • Vikt ca: 530 kg
  • Avsedd för:5 pers
  • Rek motor:30-60 hk lång rigg
  • Fart med 60hk:       ca 32 knop
  • Designkategori:C - Kustfarvatten och inomskärs
  • Garanti:3 årArtikelnummer:
sandström560mc

Produkter
Övrigt