Vänligen välj

Privat Företag
Sandström 510 Classic Styrpulpet Sandström 510 Classic Styrpulpet Sandström 510 Classic Styrpulpet

Sandström 510 Classic Styrpulpet

104 000 kr

Fråga ossProduktbeskrivning:

 

Classic 510 klarar det mesta på sjön. Det stabila skrovet med god bärighet och den öppna planlösningen gör den användbar bland annat till fiske, frakt och vattensport. Den måttliga vikten gör den lätthanterlig även med obromsad EU-trailer.

Skrovet är designad i klinkad stil, som planar i högre hastigheter. Det har en rejäl, massiv köl, som gör båten kursstabil och roddbar. Båten har en rejäl reling runt om, där pollare, årklyksfästen och akterräcken har plats. Invändigt finns ett låsbart stuvfack/sittplats i fören. Efter skrovsidorna finns två avläggningsytor, och på BB sida en fällbar sittplats. Årorna placeras under BB relingskant när de inte används. I durken finns en ingjuten sparklist när man ska ro. Styrpulpeten är placerad på SB sida midskepps, bakom den en snurrbar, justerbar förarstol. Akter om förarstolen är ankarboxen placerad, och under akterbänken på BB sida finns plats för tank och batteri. Motorbrunnen har rejäla plåtar i aluminium. Nytt för 2016 är den grå, halkskyddade durken som håller sig fräsch längre och förlänger nybåtskänslan.

Båten är CE-märkt och har tre års garanti. Den har polyuretanskum som gör att den flyter vattenfylld. Skummen är placerad under relingen och under durken. Den har en plan och halkskyddad durk. I aktern finns en rostfri stege att använda för att ta sig ombord igen om man ofrivilligt hamnar i vattnet. Det sitter en klass-3 låsbygel i fören. Handtag finns vid alla sittplatser.

 

StandardutrustningÅror, årklykor, rosfri badstege, styrpulpet med ruta, akterräcken, brandsläckare, lanternor, självläns, klass3 låsbygel, huvudströmbrytare, batteribox, hajfena babord, mugghållare samt fällbar sittplats BB sida.

 

Specifikation

  • Längd: 5,10 m
  • Bredd:2,00 m
  • Vikt ca: 420 kg
  • Avsedd för:5 pers
  • Rek motor:30-50 hk lång rigg
  • Fart med 50hk:       ca 29 knop
  • Designkategori:C - Kustfarvatten och inomskärs
  • Garanti:3 årArtikelnummer:
sandström510classic

Produkter
Övrigt