Vänligen välj

Privat Företag
Sandström 495 Classic Styrpulpet Sandström 495 Classic Styrpulpet Sandström 495 Classic Styrpulpet Sandström 495 Classic Styrpulpet Sandström 495 Classic Styrpulpet Sandström 495 Classic Styrpulpet

Sandström 495 Classic Styrpulpet

86 000 kr

Fråga ossProduktbeskrivning:

En riktig klassiker i vårt program. Standardutrustad, med rorkultsmotor, har den ett otroligt stort lastutrymme. Vill man öka durkytan ytterligare kan man låta montera bort mittoften, så kan hela durken nyttjas att lasta på. Med monterad styrpulpet sitter man skyddad mot fartvinden och längre turer blir inga problem. Då den är trailerbar med obromsad EU-trailer blir den smidig att hantera även på land. Den kan även användas till vattenskidbåt och annan vattensport. Eller bara ut och puttra för att upptäcka våra fina vattendrag! Båten har självläns, vilket underlättar regniga dagar!

Skrovet är designad i klinkad stil, som planar i högre hastigheter. Det har en rejäl, massiv köl, som gör båten kursstabil och roddbar. Båten har en rejäl reling runt om, där pollare och årklyksfästen har plats. I fören har den ett plant insteg. Fram i sittbrunnen ett stuvfack som utgör sittoft i stängt läge. Härifrån kan man ro båten kortare sträckor vid till exempel landstigning i grunda vatten. I mitten ett stuvfack/sittoft som man kan låta flytta eller helt ta bort. Akteröver har den ett stort tankutrymme, som även rymmer batteri. Luckan till stuvfacket utgör sittoft i aktern. Motorbrunnen har rejäla motorplåtar i aluminium. Utvändigt har den en rostfri badstege i aktern och klass-3 låsögla i fören. Årorna ryms invändigt utefter skrovsidan. Nytt för i år är den grå, halkskyddade durken som minskar smutsgrannheten och förlänger nybåtskänslan.

Utrustad med sidmonterad styrpulpet sitter man på aktertoftens styrbordssida och kör. Även med mittpanel sitter man på aktertoften, men då såklart i mitten.

Båten är CE-märkt och har tre års garanti. Den har polyuretanskum som gör att den flyter vattenfylld. Skummen är placerad under relingen och under durken. Den har en plan och halkskyddad durk. I aktern finns en rostfri stege att använda för att ta sig ombord igen om man ofrivilligt hamnar i vattnet. Det sitter en klass-3 låsbygel i fören. Handtag finns vid alla sittplatser.

StandardutrustningÅror, årklykor, självläns, rostfri badstege, klass3 låsbygel

Tillvalsutrustning: Sidmonterad styrpulpet, Mittmonterad styrpulpet, Vindruta och rostfri rutbåge med lanternstång. Pulpit i fören till styrbord och/eller babord sida. Rostfria räcken i aktern. Styrpulpetkapell. Dynsats. Fiskebox/insats till mittoft.

Specifikation

  • Längd: 4,95 m
  • Bredd:1,95 m
  • Vikt ca: 360 kg
  • Avsedd för:5 pers
  • Rek motor:20-50 hk lång rigg
  • Fart med 20hk:       ca 21 knop
  • Designkategori:C - Kustfarvatten och inomskärs
  • Garanti:3 årArtikelnummer:
sandström495classic

Produkter
Övrigt