Terhi 445C Terhi 445C Terhi 445C Terhi 445C Terhi 445C Terhi 445C Terhi 445C Terhi,+445c,+Styrpulpet,+Uppsala Terhi 445C

Terhi 445C

102 390 kr
KAMPANJPAKET

Fråga oss

Produktbeskrivning:Terhi 445C är praktisk, säker, ekonomisk, tyst och miljövänlig.
Säkerhet och funktionalitet är vad man eftersträvat vid framtagningen av denna styrpulpet. I Terhi 445C har man skapat rymliga och praktiska förvaringsutrymmen och samtidigt lämnat tillräckligt med utrymme för att passagerarna ska kunna röra sig snabbt och säkert i båten. Mittbänken är monterad så att den enkelt kan fällas ut med en rörelse. När bänken är infälld lämnas en öppen planlösning. Låsbara förvaringsutrymmen finns i fören (3 st) och en i aktern. Även årorna (tillvalsutrustning) går att låsas fast under bänkarna. Öppna fack för tampar och linor finns runt om båten där de enkelt kan nås vid behov.
Terhi 445 C är välutrustad från början, förutom pulpeten med vindruta och räcke finns sidoräcken samt knapar.
Terhi 445 C är en väldigt stadig båt. När båten ligger still kan man utan problem röra sig runt om i båten utan att båten börjar tippa och man tappar balansen. Båten går enkelt upp i planing med en 20 hk motor och är väldigt lättkörd. Terhi 445 C lämpar sig till personer i alla åldrar, vill man ha bättre lastförmåga och använda båten till nöjesåkning kan man välja 30 hk motor. Naturligtvis går det även att ro båten.

Låg bränsleekonomi och hög kvalitet!
Terhi 445 är storebror och vidareutveckling på storfavoriten Terhi 400. Båten går väldigt mjukt i sjön och har en låg bränsleekonomi tack vare de fina sjöegenskaperna. Välplanerade detaljer utstrålar ett modernt båtliv, här fokuserar man på kvalitet och funktionalitet.

Osänkbar!
Terhi-båtarnas sandwichkonstruktion gör båten osänkbar och otroligt tyst även i grov sjö. Det inre och yttre skalet består av kraftig, slagfast och väderbeständig ABS-termoplast. Utrymmet mellan skalen fylls med vattenavvisande polyuretanskum som fäster i det inre och yttre skalet. Slutresultatet blir en tyst, stark och vridstyv sandwichkonstruktion. I praktiken en osänkbar Terhi!

SPECIFIKATIONER
Längd: 4,45 m
Bredd: 1,85 m
Vikt: 240 kg
Antal personer: 5
Max. motorstorlek: 30 hk
Rekommenderad motorstorlek: 20-30 hk
Rigglängd: Lång
CE Kategori: C
Självlänsning: ja

STANDARDUTRUSTNING
Badstege
Sidoräcken
Styrpulpet
Vindruta och -båge
Knapar

EXTRAUTRUSTNING
Årpar och klykor
Dynserie
Hamnkapell
Förkapell
Akterkapell
Hajfena (par)
Akterräcke (ryggstöd)
Givarstativ
Ljusmast
Solbädd
Pulpetöverdrag
Targabåge + spöhållare
Artikelnummer:
445C-3

Produkter
Övrigt