Vänligen välj

Privat Företag
Sandström 495 SPORTFISH Sandström 495 SPORTFISH

Sandström 495 SPORTFISH

77 000 kr

Fråga ossProduktbeskrivning:

 

Sportfish är speciellt framtagen för att vara en modernt disponerad båt för vertikal- och jerkbaitfiske. Båten passar även för exempelvis transport och kastdäcket fungerar utmärkt som ett soldäck.

Båten är baserad på vårt klassiskt klinkade 495-skrov som med sin kraftiga köl och bäriga akter ger en stabil gång och kan utrustas med ett brett register av motorer.

Classic 495 Sportfish har också begåvats med ett kastdäck med inbyggt stolfäste där en buntad och justerbar snurrstol smidigt monterats för sittande fiske. Eluttag (20 A) för ekolod och plotter sitter i anslutning till kastdäck. I stäven finns det plats för elmotor, snabbfästet till den monteras med genomgående skruvar för säker och permanent montering. Rejält tilltagna kabelrör gör det enkelt att förse motorn med ström från ett extra batteri som placeras under fördäcket. Här har vi även placerat två väl tilltagna stuvfack varav ett är låsbart. Förutom extrabatteriet till motorn rymmer du även fiskeutrustning och plastbackar för dagens fångst.

Midskepps har båten en grå topcoaterad och extra halkskyddad regnlänsad durk för stående fiske. Utefter babord sida finns en avkrokningsränna med måttstock för att man ska kunna mäta den fångade fisken. Under rännan finns ett grovt kabelrör ingjutet för ytterligare kabeldragning.

På aktertoften sitter också ett fäste för stolen och i det låsbara stuvutrymmet under ryms tank och batteri. Runt den kraftiga relingen går rostfria räcken som man kan fästa spöhållare och annan utrustning i. Som standard ingår bl a en stol med ben, fyra st rostfria pollare, klass 3 låsögla i fören, dyvika, brandsläckare och räddningsstege.

Dessutom kan man välja till styrpulpet, ruta, båge med lanternstång, extra stolfäste, extra stolar med ben, matta på kastdäck samt förpulpit BB och SB.
Styrpulpetens placering är flexibel, man kan välja att montera den fram mot kastdäck och då använda det medföljande stolfästet till förarstolen. Man kan också montera panelen längre bak och köra från aktertoften.

Det är även möjligt att välja om man vill ha styrpulpeten utefter styrbordsidan eller mittmonterad. En bred kabelkanal är ingjuten i durken för att underlätta dragning av kablar, styr- och reglagewire. Den fungerar oavsett om man sätter pulpeten i mitten eller mot sidan. Pulpeten i sig har eluttag och gott om plats för instrument.

PRIS AVSER STANDARDUTRUSTAD BÅT FÖR RORKULTSMOTOR

MONTERAD STYRPULPET ÄR EXTRAUTRUSNING

 

Specifikation

  • Längd: 4,95 m
  • Bredd:1,95 m
  • Vikt ca: 375 kg
  • Avsedd för:5 pers
  • Rek motor:20-50 hk lång rigg
  • Fart med 30hk:       ca 25 knop
  • Designkategori:C - Kustfarvatten och inomskärs
  • Garanti:3 årArtikelnummer:
495SPORTFISH

Produkter
Övrigt